Frequently Asked Questions/Veelgestelde vragen/Nieuwsbrieven

Hoe kan ik me uitschrijven voor de nieuwsbrief?

Bart
heeft dit gepubliceerd op 31 december 2013 12:33

U kan zich op 2 manieren afmelden voor de nieuwsbrief.

Via de nieuwsbrief zelf:
Klik daarvoor onderaan de Groupon nieuwsbrief op de link om u af te melden, "Indien u deze e-mail niet wenst ontvangen klik hier, ... ".
Let op: u moet zich voor elke stad apart afmelden via de nieuwsbrief van die stad.

Via uw Groupon-account:
U kan zich ook afmelden voor de nieuwsbrief via uw Groupon account door zich eerst in te loggen.
U klikt vervolgens op "Mijn Nieuwsbrieven"; hier kan u de nieuwsbrieven beheren die gelinkt zijn aan het e-mail adres waarmee u uw Groupon-account heeft aangemaakt. Vergeet niet op “Bewaren” te klikken voor u de pagina verlaat.

OPGELET! De verwerking van uw aanvraag kan tot 72 uren duren. U kan dus nog enkele mails van ons ontvangen.

Onderwerp is gesloten voor opmerkingen